Din tapetserare i Stockholm

Drömmer du om en ny vacker tapet i vardagsrummet, men får halsbränna bara du tänker på mönsterpassning? Lugn vi hjälper dig och ser till att din vackra tapet kommer till sin rätt.

Vet du exakt vilken tapet du vill ha, eller behöver du kanske lite att välja mellan och några goda råd? Våra tapetleverantörer är Björklund och Wingqvist, Måleributiken i Alvik samt Byggole/XL Bygg. De hjälper dig att hitta rätt tapet och vi som målerifirma hjälper dig med hela tapetseringen. Från ett noggrant grundarbete till ett färdigt rum.

Om du söker inspiration så har flera tapetleverantörer hemsidor där man kan ladda upp sitt objekt och provtapetsera, vilket kan rekommenderas för att prova sig fram. Prova exempelvis borastapeter.com.

Många undrar ofta vilken typ av tapet man ska välja för ett bra slutresultat. Prismässigt är Non Woven eller Easy up tapeten något dyrare men mer formstabil och ger ett bättre slutresultat. Vi arbetar med moderna tapetmaskiner där limmet appliceras direkt på våderna utan att behöva använda sig av en roller vilket gör arbetet rationellt och effektivt.

Tapet är snyggt men kan ta tid för en oerfaren att sätta upp. Garantera ett bra resultat och kontakta oss eller skicka in en offertförfrågan, så hjälper vi dig.