Renoveringsmålning – Vi hjälper dig med renoveringen

Måleristudion är en målerifirma med stor erfarenhet av renoveringsmålning.

Merparten av våra projekt är renoveringsmålningar och reparationsmålningar av villor, lägenheter, butiker, kontor, trapphus, tvättstugor m.m. Du kan lita på att du är i trygga händer när du låter oss utföra din renoverings- eller reparationsmålning.

Att renovera och bygga om er lägenhet/fastighet är en klok investering eftersom det kan höja värdet avsevärt vid en eventuell försäljning. Vi är noggranna och lämnar alltid garanti på alla våra arbeten. Vi utför våra uppdrag enligt gällande byggnorm/AMA.

Vi är en målerifirma som aldrig tummar på att hålla rent och snyggt omkring oss under våra projekt eftersom vi vet hur mycket det uppskattas av dig som kund. Det bidrar dessutom till ett bättre slutresultat.Vår moderna slip- och maskinpark minimerar dammspridning och underlättar för oss att hålla denna regel.

Under en renovering är det ofta flera olika arbetsgrupper som ska samsas på små ytor, vilket kan leda till problem om inte arbetet har planerats noggrant innan. God logistik, lyhördhet och respekt för varandra är ledord för oss.

Vi hjälper dig gärna med renovering, kontakta oss idag eller skicka in en offertförfrågan så kan vi hjälpa dig med just dina behov och önskemål.

renoveringsmalning2