Måla om med invändig målning

Har du en idé du vill förverkliga? Vi är den lyhörda målerifirman som alltid strävar efter att tillgodose era idéer och önskemål.

Drömmer du om ett New York inspirerat industrikök? Eller kanske ett ljust och modernt vardagsrum? Oavsett din designidé hjälper vi dig att uppnå ett resultat med professionell finish. Ett ordentligt och grundligt förarbete är som bekant a och o för ett tillfredställande slutresultat.

Eftersom våra uppdrag ofta utförs där människor bor eller t.ex. i butiker så är kommunikationen viktig. En renovering ska inte vara mer påfrestande än vad den måste. Därför har vi som praxis att alltid hålla rent och snyggt vid invändig målning och andra uppdrag. I samband med vårt besök, så går vi igenom hur arbetet ska kunna utföras så smidigt som möjligt, utan att störa er mer än nödvändigt. Vi går även igenom frågor som val av kulör, tidsplan, miljö och arbetsmiljö, säkerhet och ROT-frågor.

Vanliga utföranden för invändig målning brukar vara: skrapning, spackling, slipning, patentering (grundmålning), upphängning av väv, tapetsering, snickerimålning, fönsterunderhåll, golvmålning, våtrum m.m.

Våra tillvägagångssätt, kostnader och utföranden specificeras alltid tydligt i offert och på faktura. Efter att offerten godkänts, undertecknas avtalet av båda parter så att inga frågetecken uppstår under arbetets gång. Så görs även med ROT-avdraget ifall det ska nyttjas, samt separata material- och arbetskostnader. På fakturan är samtliga kostnader spec:ade.

invandigt_maleri_5

Kontakta oss på Måleristudion idag för att få dina önskemål uppfyllda, hör av dig till oss direkt eller skicka in en offertförfrågan.