Måleristudion
En komplett målerifirma

Vi är en mindre och personligare målerifirma i Stockholm där fokus läggs på kvalitet och nöjda kunder.

Måleristudion AB utför alla typer av målningsuppdrag, invändigt som utvändigt. Företaget drivs av Tomas Lundarv som har över 25 års erfarenhet i branschen. Tillsammans med våra anställda tar vi oss an stora som små projekt åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi har ett brett kontaktnät som ser till att smidigt kunna leverera helhetslösningar. Tydliga avtal, garantier samt ROT-arbeten ser vi som självklarheter.

Vår affärside är enkel; Att alltid utföra ett prisvärt och noggrant arbete av högsta kvalitet. Våra kunder ska alltid vara så tillfreds med resultatet att dem gärna återkommer till oss.

Måleristudion har levererat kvalitativa tjänster sedan 2004. Vi är en allsidig målerifirma och våra tjänster innefattar exempelvis invändig och utvändig målning, tapetsering, designmåleri, och fönstermålning. Vi utför allt från små reparationsuppdrag till större målerientreprenader och helhetslösningar.

Vi utgår ifrån Söderort men åtar oss gärna uppdrag över hela Stockholmsområdet.

Våra uppdragsgivare är framförallt privatpersoner men även företag och bostadsrättsföreningar. Självklart anammar vi ROT-avdraget och lämnar alltid kostnadsfria offerter!

Väl mött under året!
Tomas Lundarv, VD

Tapetsering